Brief #6. ANTI-SOCAIL

This project required us to return to the social spaces within the real world. We each selected a few block area in central London where we firstly conducted a forensic-like research of the physical and social apsects of the location, Afterwards we narrowed down the area of our interest that we later designed for. The aim of this project was to find an aspect that we proposed to be anti-social, but which by current standards is not formally seen as such. 
By designing interventions within this space we tried to overcome this barrier, change people's perception, use, interaction with the space and with each other in that space.
_22.jpg
_22.jpg

press to zoom
_23.jpg
_23.jpg

press to zoom
1.jpg
1.jpg

press to zoom
_22.jpg
_22.jpg

press to zoom
1/19
Anti-social

An excerpt from my second year catalogue on the project and fragments of research.